Deze week is er geen een dag geweest met een mooi zonnetje en zonder (al te veel) regen, behalve deze vrijdag! Bram en Rebecca hadden de mooiste dag van de week voor hun prachtige bruiloft. ‘s Ochtends zaten ze vol met zenuwen en zorgen voor de grote dag, blijft het droog? Gaat alles wel goed? Is alles geregeld? Uiteindelijk bleken deze zenuwen helemaal nergens voor nodig, een vlekkeloos verloop van de dag lag in het verschiet.

Na de laatste voorbereidingen bij Bram’s ouderlijk huis gingen we op pad, op naar Rebecca welke al vol smart zat te wachten op haar man in spé. Op weg (in hun leuke busje) naar de foto locaties! We hadden voldoende tijd om alle drie de prachtige locaties aan te doen: de mooie en historische Kuiperspoort in Middelburg, de Timmerfabriek in Vlissingen en uiteraard het prachtige Zeeuwse strand.

Hierna was er een warm onthaal bij het stadhuis van Middelburg aan de markt, ook zo’n mooie locatie, vol met karakteristieke details en emotie. Nu het officiële achter de rug is, en de zenuwen ook weg ebben is het tijd voor hun receptie, een prachtige taart speciaal gemaakt door een familielid (met talent!).

Uiteraard moet je ook een gezellige plek hebben als je wilt barbecuen en feesten, Brooklyn Beach in Domburg was hier het toneel voor. Helemaal knus aangekleed door het bruidspaar en de familie de dag ervoor was het klaar voor een geweldige avond gevuld met prachtige herinneringen…

Ik kan hierover blijven schrijven maar kijk zelf naar een kleine selectie uit de foto’s van deze prachtige dag!

Bram en Rebecca Collage 1

Bram en Rebecca Collage 2

Bram en Rebecca Collage 3

Bram en Rebecca Collage 4

Bram en Rebecca Collage 5

Bram en Rebecca Collage 6

Bram en Rebecca Collage 7

Bram en Rebecca Collage 8