De dag begon vroeg voor Tamara om zich klaar te maken voor de bruiloft… Kijkende naar buiten zagen zowel zij als ik helaas een hoop wolken, de vooruitzichten zagen er echter gelukkig beter uit. Haar jurk hing al klaar, de schoenen stonden er naast en alles was geregeld tot in de details! Nadat Jan, uiteraard strak in pak,  haar kwam ophalen zijn wij op pad gegaan om de foto’s te maken. De eerste stop was het strandje nabij de Brouwersdam, hier aangekomen begon het harder en harder te waaien om ook nog eens te gaan regenen, gelukkig hebben we aan aantal mooie foto’s kunnen maken van hun strandje en zijn wij snel doorgereden naar Zierikzee waar het gelukkig wat beter werd. Zierikzee, een prachtige oude stad die zich met alle steegjes, nissen en bruggetjes mooi leent voor prachtige foto’s van zo’n bruidspaar!

Na een gezellige lunch, en groepsfoto’s, bij het Stadhuis Museum was het tijd om daar ook te gaan trouwen. Een prachtige klassieke zaal met alle details van van vroeger stond klaar voor Jan en Tamara. Het was een mooie ceremonie waar zo nu en dan ook een traantje van geluk weggepinkt werd door verschillende mensen. De klas van Tamara, ja want zij is juf, was natuurlijk ook aanwezig bij de ceremonie. De kinderen mogen het natuurlijk niet missen als de juf gaat trouwen! Aan het einde maakte zij een erehaag voor Jan en Tamara.

In de Katse kerk vond de de kerkelijke inzegening plaats. Een knusse kerk waar zij gezegend in het bijzijn van hun familie, vrienden en leerlingen. Na de dienst was er nog spetterende uittocht met bellenblaas.

Het lijkt een trend maar Jan en Tamara weten wat mooie locaties zijn, zo ook Huys Ter Schelde in Koudekerke waar zij hun diner en feest hielden. Hier kregen zij naast een heerlijk avondmaal en ijstaart ook een leuke opvoering en filmpjes voorgeschoteld om de avond door te komen en te vieren dat zij getrouwd zijn. Wat is een trouwfeest zonder eerste dans? Niets natuurlijk, daarom opende zij de dansvloer traditioneel met een dans.

1

2

3

4

5

6

7

8

 

10

11

12

JT13