Afgelopen zomer heb ik de bruiloft van Joris en Rosanne mogen vastleggen nadat wij in juni al een geweldige Loveshoot hadden gedaan (klik hier voor deze foto’s). Het beloofde die vrijdag een prachtige dag te worden met geweldig weer, prachtige locaties en een sprookjesachtige sfeer. Het was even voor half acht ‘s ochtends toen ik aankwam bij Joris die stond te popelen om te gaan trouwen. Hij ging kort daarna de trouwauto halen, een klassieker: een Citroën 2CV, deze kon niet ontbreken bij Joris en Rosanne. Joris moest nog even wachten want ik ging snel naar Rosanne die inmiddels al bijna klaar was voor de bruiloft. Toen ik bij haar aankwam werd ik zelf bijna overweldigd door de geweldig versierde voortuin vol met hartjes, bordjes en dergelijke…  Ze moest nog  haar prachtige bruidsjurk aan doen van Amore Bruidsmode toen ik binnenstapte. Na dit en  de puntjes op de ï kwam Joris haar dan eindelijk ophalen met de Citroën om op pad te gaan naar hun fotolocaties.

Bij Oostkapelle zijn prachtige locaties te vinden en daar hebben wij dan ook gebruik van gemaakt. Zo mochten wij foto’s maken bij het prachtige landgoed van Berkenbosch om vervolgens door te gaan naar het natuurgebied in de duinen en natuurlijk het strand van Oostkapelle zelf.  Zoveel prachtige foto’s dat het moeilijk was een keuze te maken welke ik hier wil laten zien.

Inmiddels hadden alle uitgenodigde familie en vrienden zich verzameld bij de buren welke een knusse schuur en tuin hebben om in te lunchen, om even lekker gezellig met zijn allen lekker genieten van de lunch voordat de trouwceremonie plaats vindt. De trouwceremonie stond gepland in het prachtige, oorspronkelijke, stadhuis in Veere. Hier vond een prachtige en ook emotionele ceremonie plaats waar menig traan van geluk vloeide. Natuurlijk met een minstens zo mooie exit aan het einde.

De rest van de was gepland bij Landgoed Twistvliet nabij Vrouwenpolder. ‘s Middags hadden zij een kleine toast met hun gasten om de taart aan te snijden, te feliciteren en gewoon even lekker te kletsen en genieten van de dag. Hierna volgde een hartstikke gezellig diner met heerlijke gerechten, voor iedereen was er wel iets heerlijks. Natuurlijk hadden Joris en Rosanne ook een receptie, deze was ‘s avonds. Voor elke gast lag er een heerlijke traktatie te wachten en stond er een lekkere versnapering klaar.

Kortom: aan sfeer, gezelligheid en liefde ontbrak het deze dag niet, Joris en Rosanne hadden een prachtige bruiloft welke jullie kort samengevat hieronder nog eens terug kunnen zien in beelden: