Vrijwel elke bruiloft begint met een stressvolle ochtend gevuld met het gereedmaken, het wachten en uiteindelijk de eerste blik… Kristiaan en Kimberley pakte het totaal anders aan. Eerder die week hadden ze elkaar al het wettelijke ja-woord gegeven om op de vrijdag een feestdag te hebben vol met vrienden en familie. ‘s Ochtends lekker rustig wakker worden en op het gemak jezelf gereed te kunnen maken om de rest van de dag heerlijk relaxt te kunnen genieten. Wie wilt dat nou niet?

Uiteraard kom je zo’n dag niet door zonder een heerlijke lunch, deze hadden zij gehaald bij Het Smoske, honger hebben op je trouwdag? Ik dacht het niet! Nadat Kristiaan strak in het pak zat en Kimberley haar prachtige jurk, van Amore Bruidsmode, aan had zijn wij vertrokken om de foto’s te gaan maken. De eerste stop? Het MuZeeum in Vlissingen, vol met leuke plekjes, gewelven en stoere stukken staal van scheepswrakken! Natuurlijk wil je ook wat foto’s onder een mooie lucht, hiervoor zijn wij doorgereden naar het Nolle Bos. Ze hadden eerder al gekeken naar wat zij de mooiste plekjes vonden in het park en daar hebben we dan ook de foto’s gemaakt van dit geweldige bruidspaar.

De rest van de dag werd thuis gehouden en gevierd. Helemaal versierd en helemaal gevuld met vrienden en familie, een top dag! Heerlijk eten en een gezellige avond. Met als knaller een foto onder de heldere sterrenhemel.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16