De zonnigste streek van Nederlands kent helaas ook dagen gevuld met regen, de trouwdag van Mitchel en Nathalie was helaas zo’n dag! Als ik moet gokken vrees ik dat er zo’n tien tot vijftien minuutjes zon was tot het einde van de middag maar dat kon de dag van deze twee geweldige mensen niet verpesten! Nathalie stond al te stralen voordat zij Mitchel had gezien en bij het ringen van de bel sprongen de tranen in haar ogen van blijdschap, niet enkel bij haar hoor ook bij hem toen hij haar zag!

Snel gingen wij op pad naar het MuZEEum in Vlissingen om foto’s te maken, ondanks de drukte daar wisten wij een aantal mooie, rustige en romantische plekjes te vinden waar zij hun lekker gekke zelf konden zijn en vol liefde op de foto konden. Wij zagen het weer opklaren door de ramen en besloten naar de Nolle Dijk te rijden, we zagen immers een stukje blauw in de hemel en Buienradar gaf aan dat het droog zou worden. Daar aangekomen moesten wij eventjes wachten maar al snel werd dit beloond met mooie zonnige foto’s.

De ceremonie was de volgende bestemming, deze was wederom in het MuZEEum, waar kon het ook anders met zo’n maritiem stel? Veel mooie woorden later konden zij dan eindelijk elkaar het ja-woord geven en waren zij dan echt getrouwd! Het was tijd om dit te vieren, met hun gezelschap gingen zij lopend naar de Concurrent om hier de vele felicitaties in ontvangst te nemen, te toasten en natuurlijk te smullen van een bijpassende taart.

‘s Avonds na een lekker gezellig avondmaal was het tijd voor een feest! De lichten gingen uit, de spots gingen aan en de muziek stond op niveau tien! Geen poespas maar knallen dus. Na de openingsdans bleef de dansvloer lekker gevuld en ging iedereen los. Tegen het einde was er nog een emotionele vader-dochter dans waar menig traan werd weggepinkt.

Veel woorden maar die zeggen zoals altijd minder dan de foto’s:

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15