Patrick Bongers

Ik heb een flinke tijd na zitten denken over wat ik hier het beste neer kan zetten, het zijn uiteindelijk mijn foto’s die het meeste vertellen. Toch zal ik wat vertellen over mijzelf.

Ik ben een gepassioneerd persoon die het beste wilt leveren wat hij kan. Dit gaat niet enkel over fotografie en de foto’s die ik lever maar eigenlijk over alles. Daarnaast ben ik gek van watersporten zoals zwemmen, golfsurfen en wakeboarden, hiervoor ga ik dan ook graag op reis! Reizen voor een opdracht of bruiloft is geen probleem maar een leuke bijkomstigheid!

Mijn specialismen zijn trouw-fotografie, party-fotografie en evenement-fotografie. Echter ga ik andere gebieden van fotografie niet uit de weg. Als ik voor jullie foto’s maak doe ik mijn best, van begin tot eind! De belangrijkste foto voor jullie van kan immers de eerste zijn maar net zo goed de laatste van de dag.

Ik benader jullie shoot of dag als een verhaal en elke foto is een zin in dit verhaal. Ze geven een indruk wie jullie zijn, wat er te doen was of misschien gewoon hoe ongelooflijk vet en gezellig het feest was! Ik ben weg van details, of het nu de details van een trouwjurk zijn of de details op de locatie. Veel mensen vergeten deze en dat vind ik zonde. Ik ben niet de typische fotograaf welke focust op gestileerde foto’s, mijn stijl is eigentijds en losjes, ik zoek wat past bij mijn klanten en ga hiermee aan de slag.

Met wat voor materiaal ik werk? Daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken maar voor de geïnteresseerden, ik schiet met Nikon spiegelreflex camera’s met bijbehorende zaken. Deze werken voor mij het lekkerste en hebben mij al die jaren nog nooit in de steek gelaten.

Mocht je nog iets willen vragen, mij iets laten weten of gewoon even hoi wilt zeggen dat kan je doen via mijn contactpagina. Graag spreek ik een keer met jullie af om kennis te maken.

-Patrick.

Bedrijfsinformatie

Mijn klanten hebben recht om te weten met wie zij te maken hebben. U heeft al kunnen lezen wie ik ben maar daar hoort uiteraard ook het zakelijke aspect bij:

Patrick Bongers Fotografie is gevestigd in Middelburg (Zeeland) wat centraal gelegen is in Zeeland. Vanuit hier begint elke opdracht die ik krijg. Eerst wordt er gekeken naar de klant, de soort opdracht en het eerste contact. Bij klanten welke voor het eerst gebruik maken van Patrick Bongers Fotografie regel ik vrijwel altijd een kennismaking gesprek waardoor zowel de klant als ik een goed beeld heeft over de wensen, eisen en mogelijkheden, dit is uiteraard zonder kosten.

Vervolgens wordt er pas gekeken naar het financiële aspect. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat ik in bezit ben van de nodige Kamer van Koophandel en BTW nummers. Voor zakelijke klanten is het dus mogelijk om de BTW terug te vragen.

Kamer van Koophandel: 55489621

BTW: NL125408304B02