Remco en Saranna zijn eind september getrouwd op een zon overgoten vrijdag. Ze hadden alles tot in de puntjes geregeld en gepland, niets werd aan het toeval over gelaten. Na een pracht onthaal bij Saranna’s ouderlijk huis voor Remco zijn wij naar de Abdij in Middelburg gegaan voor de trouwfoto’s, een klassieke plek voor prachtige foto’s. Een eeuwenoud complex wat veel verliefde stellen heeft gezien, Remco en Saranna zullen een van de mooiste geweest zijn…

Hierna was er geen tijd om lang stil te zitten, er stond een mooie ceremonie gepland in het stadhuis van Middelburg. Hier werden er door de trouwambtenaar wat mooie verhalen verteld over vroeger maar ook mooie vooruitzichten voor de toekomst. Op naar het moment van de waarheid, het ja-woord. Uiteraard geen verrassing dat zij beiden volmondig “JA” antwoorden en als man en vrouw door het leven gaan vanaf dat moment. Daar hoort uiteraard een eerste zoen bij en grand-exit voor beiden na de ceremonie kan natuurlijk niet zonder bellenblaas.

Wie lekker wilt eten en daarna lekker wilt feesten kan terecht bij Huys ter Schelde bij Koudekerke. Hier hebben zij dan ook de rest van de dag genoten van hun bruiloft. Na een gezellige receptie, heerlijk diner en een mooie zonsondergang was het tijd voor hun feest met knallende muziek van Energy Beatz. Dit kan natuurlijk ook niet zonder een paar spelletjes of activiteiten en een prachtige avond foto!

Kijk hieronder naar een greep uit de foto’s van hun dag:
Remco en Saranna 1

Remco en Saranna 2

Remco en Saranna 3

Remco en Saranna 4

Remco en Saranna 5

Remco en Saranna 6

Remco en Saranna 7