Wanneer er twee artiesten gaan trouwen, die beide druk bezig zijn met muziek, weet je dat het een ongelooflijk muzikale dag gaat worden. Zo ook de bruiloft van Rob en Irma. Het begon ‘s ochtends bij hun thuis waar Irma druk bezig was zich klaar te maken voor de grote dag. Rob zou haar in op komen halen in een gave klassieke Cadillac… Naar mate dit moment dichterbij kwam was er hoop familie en vrienden aanwezig om hem welkom te heten en hen beide uit te zwaaien. Hierna zijn wij erop uit gegaan om hun trouwfoto’s te gaan maken nabij hun feestlocatie, De Goederenloods, aan het spoor.

Hier aangekomen waren zij gelijk in hun element, heerlijk ontspannen, met de nodige dosis humor en plezier hebben wij verschillende soorten foto’s gemaakt. Van prachtige romantische foto’s tot en met komische platen. De tijd gaat snel op een trouwdag dus al gauw moesten wij verder naar de ceremonie in het stadhuis van Goes aan de grote markt.

Er was veel bekijks en Rob en Irma werden met veel gejuich en liefde ontvangen door hun familie en vrienden. Tijdens de ceremonie hadden zij live muziek, verzorgd door een tweetal goede vrienden van ze. Ook voor mij een eerste keer dat ik dit meemaak maar wat een prachtige toevoeging was dit, het is zonde dat foto’s geen geluid bevatten! Na deze mooie ceremonie was het tijd voor een mooie exit om daarna naar hun feestlocatie te gaan.

Bij de De Goederenloods stonden inmiddels de champagne en taart klaar om te toasten en aan te snijden. Na een moment van vele felicitaties en rust zijn wij met de daggasten het terrein op gegaan om ook wat toffe foto’s met hen te maken op deze unieke locatie. Iedereen begon honger te krijgen dus was het tijd voor een heerlijk relaxt diner met een leuke afsluiter voor het bruidspaar. Tijdens het na borrelen kregen zij een lekker verzorgde trip van hun vrienden, dit uitje konden zij mooi gebruiken om bij te komen van het grote feest die avond…

Zoals ik al zei was er ‘s avonds een grootfeest, het was een feest met verschillende optredens van zowel hunzelf als hun vrienden. De avond begon na een korte openingsspeech met een prachtig lied gezongen door Irma zelf waarna Rob’s band De Hobbyisten het stokje overnam om de voetjes van de vloer te krijgen. Geloof mij dat kunnen ze! Rob rockte zelf ook nog een track mee tijdens het optreden. Hierna was het tijd voor een traditie, het boeket werpen. Irma’s vriendinnen stond allemaal klaar om het boeket te vangen en het ging er hard aan toe maar er kan er maar eentje de gelukkige zijn natuurlijk. De avond kon ook niet zonder echte Girl Power in de vorm van een optreden van These Girls Are Loud waar Irma zelf in meezingt. Wil je ook een avondje met Girl Power hits? Boek dan deze dames!

Het mooie weer van eerder deze dag had plaats gemaakt voor een druilerige miezer maar dat mocht de pret niet drukken, binnen was het super gezellig en buiten hadden wij de mogelijkheid om een prachtige romantische plaat te maken.

Wederom veel veel veel te veel woorden dus ik zou zeggen kijk snel naar deze prachtige foto’s:

 

.