Rody en Joyce trouwde op een prachtige zonnige dag met geen vuiltje aan de lucht, zeker voor begin april een prachtige dag! Aan het begin van de middag was het zover Joyce was in haar jurk gehesen en haar sierraden waren de laatste details voordat ze opgehaald zou worden door Rody. Het welkoms comité stond klaar in de straat om hem naar Joyce te brengen. Eenmaal aangekomen en wachtende op Joyce kon je de spanning in zijn ogen aflezen. Toen Joyce eenmaal beneden was dacht ik even dat hij haar niet meer los zou laten gedurende de rest van de dag, zo intens was de knuffel! Gelukkig kon hij dit wel.

Tijd voor een korte shoot in de Timmerfabriek waar Joyce eigenlijk kind aan huis was, op naar de bovenste verdiepingen voor wat prachtige shots van het bruidspaar voordat we terug moesten naar de familie die ondertussen op ze stond te wachten thuis. Daar was het tijd voor een hapje en een drankje om niet op lege maag naar het stadhuis in Middelburg te gaan. In het stadhuis was er een mooie ceremonie en een intense eerste kus vergelijkbaar met de knuffel eerder die dag.

Daarna verruilde zij het drukke centrum van Middelburg voor het rustieke en prachtige strand bij strandpaviljoen Vloed in Dishoek, na een warm welkom en een felicitatie ronde gingen wij het strand op om daar een mooie collectie foto’s te maken. Na een heerlijk diner was het uiteraard tijd om ‘s avonds te feesten, en hoe! De dansvloer was goed gevuld, de sfeer zat er lekker in en zelfs Joyce’s oude knuffel uit haar kindertijd kwam opdagen. Om deze lange dag af te sluiten stonden Rody en Joyce nog een laatste keer in de spotlights, midden op het donkere strand sloten zij de dag af in stijl.

Rody en Joyce 1

Rody en Joyce 2

Rody en Joyce 3

Rody en Joyce 4

Rody en Joyce 5

Rody en Joyce 6

Rody en Joyce 7

Rody en Joyce 9