Ardjan en Carlijn

By Patrick Bongers

24/07/2024

Afgelopen zomer trouwde Ardjan en Carlijn, zij hadden een prachtige dag. Deze begon bij het ouderlijk huis van Ardjan waar hij zich klaar maakte om Carlijn op te gaan halen. Zenuwachtig stapte hij dan in de auto naar Carlijn welke al minstens zo zenuwachtig stond te wachten op hem. Maar zoals altijd werd het wachten beloond, als in een sprookje waren zij sprakeloos van elkaar en vloeide tranen van blijdschap.

Hierna was het tijd om naar het prachtige Sequoiahof in Vlake te gaan. Hier hebben wij een tal van prachtige foto’s geschoten tijdens onze wandeling door het hof. Gelukkig hadden wij tijd genoeg voor de fotoshoot waardoor wij op weg naar het stadhuis nog een stop konden maken bij de jachthaven in Goes. Bij de jachthaven hebben wij op het gemak een paar mooie foto’s kunnen maken met de jachten op de achtergrond.

In het stadhuis was het dan tijd voor een ceremonie gevuld met humor en liefdevolle woorden. Waarna het dan eindelijk tijd was voor hun ja woord en het om doen van de ringen, deze werden naar hen toe gebracht door hun nichtje, deze vond het geloof ik erg spannend! Na zo’n ochtend en ceremonie is het tijd om even stil te staan bij wat er gebeurd is, dit deden zij bij het lunchcafé naast het Stadhuis. Hier werd er getoast en genoten van heerlijk gebak en lunch.

Na de lunch was het tijd om naar de kerk te gaan voor hun plechtigheid daar. Om daarna met een warm en feestelijk ontvangst welkom geheten te worden bij hun avondlocatie waar zij de rest van de dag hebben genoten.

Kijk hieronder enkele foto’s uit de reportage die ik voor Ardjan en Carlijn heb mogen maken:

 

 

 

 

 

Tags: , , , , ,

About Patrick Bongers

Fotografie is voor mij een creatieve uitlaatklep waarin ik mijn hart en ziel kan leggen. Mede hierdoor dat ik maar een beperkt aantal bruiloften schiet per jaar. Naast bruiloften heb ik net mijn mijn studie HBO-Pedagogiek afgerond, heel kort gezegd: de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren. Een echt mensenvak dus. Ik benader mijn fotografie net zo: mensen staan voorop. Jullie geluk en tevredenheid is waar ik het voor doe.