Over mij

Hallo allemaal,

Ik heb een flinke tijd na zitten denken over wat ik hier het beste neer kan zetten, het zijn uiteindelijk mijn foto’s die het meeste vertellen. Toch zal ik wat vertellen over mijzelf. Ik ben een gepassioneerd persoon die het beste wilt leveren wat hij kan. Dit gaat niet enkel over fotografie en de foto’s die ik lever maar eigenlijk over alles. Fotografie is voor mij een creatieve uitlaatklep waarin ik mijn hart en ziel kan leggen. Mede hierdoor dat ik maar een beperkt aantal bruiloften schiet per jaar. Naast bruiloften houd ik mij bezig met mijn studie HBO-Pedagogiek, heel kort gezegd: de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren. Een echt mensenvak dus. Ik benader mijn fotografie net zo: mensen staan voorop. Jullie geluk en tevredenheid is waar ik het voor doe.

Mijn specialiteit ligt bij het vastleggen van bruiloften en feestelijke activiteiten. Hierbij betrek ik zoveel mogelijk de omgeving en leg ik het gehele plaatje vast. Ik benader jullie shoot als een verhaal en elke foto is een zin in het verhaal. Ze geven een indruk  wie jullie zijn, wat er te doen was of misschien gewoon hoe ongelooflijk vet en gezellig het feest was! Ik ben weg van details, of het nu de details van een trouwjurk zijn of de details op de locatie. Vaak worden deze vergeten en dat is zonde.

Met wat voor materiaal ik werk? Daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken maar voor de geïnteresseerden, ik schiet met een tweetal Fujifilm camera’s aan mijn zijde, uiteraard met bijbehorende accessoires. Deze werken voor mij het fijnste, hebben een geweldige kleurweergave, zijn fluisterstil waardoor ik mij kan laten opgaan in de omgeving en deze hebben mij al die jaren nog nooit in de steek gelaten.

Willen jullie mij vragen stellen of spreken? Neem contact met mij op.