Investeren in herinneringen en emoties, dat is wat jullie doen als jullie mij vragen foto’s te maken. Foto’s maken is één ding maar het doen in de stijl die jullie mooi vinden, die jullie zoeken en die jullie waarderen is een ander verhaal. Graag leg ik jullie bruiloft, liefde of ander speciaal moment vast.

Neem een kijkje in mijn onderstaande tarieven (geldig gedurende 2018) en bij vragen neem contact met mij op.

Lovely Wedding

Ik volg jullie vanaf het begin, het klaar maken, tot het einde van jullie ongetwijfeld prachtige dag, jullie vertrek van jullie eigen feest. Dit is een lange dag met veel mooie momenten die ik stuk voor stuk zal vastleggen voor jullie. Hier in zitten uiteraard een bruidsshoot, ceremonie en receptie bij in begrepen.

Het is uitgebreid maar in het kort krijgen jullie het volgende:

 • De gehele dag van begin tot eind, reken op zo’n tien uur dat ik jullie volg , langer is in overleg.
 • Nabewerking van alle (door mij met de hand geselecteerde) foto’s
 • Een sneak preview van jullie dag op mijn blog zodat jullie alvast enkele foto’s kunnen bewonderen en delen met familie en vrienden.
 • Een eigen online privé album voor dertig dagen.
 • Luxe cadeauverpakking met daarin een prachtige houten USB-stick waar de foto’s op staan in .jpg (op hoge resolutie)

Willen jullie meer of minder dan er in het pakket staat? Dat kan natuurlijk, stel mij gerust de vragen die jullie hebben dan kijken wij samen naar een passend geheel.

De kosten? De prijs is vanaf  €800,00.

Lovely Shoot

Zijn jullie opzoek naar een set mooie foto’s dan plannen wij een shoot, deze shoot staat in het teken van jullie en hoe jullie zijn. Of jullie nou opzoek zijn naar een prachtige foto om aan de muur te hangen, een leuke middag met geweldige foto’s van jullie tweeën of willen jullie gewoon een keer in het middelpunt van de aandacht staan dan is dit de mogelijkheid!

Dit pakket is een fotosessie op en locatie welke dicht bij jullie hart ligt, wellicht de locatie van jullie eerste date of de locatie van jullie eerste zoen? Het is allemaal mogelijk. In het kort krijgen jullie het volgende:

 • Fotografie op locatie gedurende 1 – 1,5 uur
 • Nabewerking van alle (door mij met de hand geselecteerde) foto’s
 • Een sneak preview van de shoot op mijn blog zodat jullie alvast enkele foto’s kunnen bewonderen en delen met familie en vrienden.
 • Een eigen online privé album voor dertig dagen.
 • DVD met foto’s in .jpg (op hoge resolutie)

De kosten? De prijs is vanaf  €95,00.

Eventueel is het mogelijk om een prachtige afdruk van jullie lievelingsfoto te laten maken en inlijsten, hieronder staat een voorbeeld van zo’n foto.

 • Één prachtige print op 20x30cm formaat (groter is ook mogelijk)

cadeau

De kosten? De prijs is vanaf  €59,95.

Creatieve en Editorial shoot

Ik vind het altijd geweldig om nieuwe en uitdagende projecten aan te pakken, of het nu samenwerken is met een make-up artiest, een band of verzin het maar! Wil je samenwerken? Neem dan contact met mij op.

De prijzen zijn inclusief BTW. Buiten een straal van 15km rondom Middelburg worden er bovenop de genoemde prijzen, reiskosten in rekening gebracht (€0,40 per kilometer). De bewerkte foto’s worden digitaal geleverd in hoge resolutie, zonder watermerk.