John en Kristine

By Patrick Bongers

16/06/2024

John en Kristine trouwden afgelopen maand in Middelburg. Kristine maakte zich klaar voor de grote dag in het huis van haar moeder, een prachtige boerderij verscholen in het groen net buiten de stad. Het was dan ook even zoeken naar de juiste oprit. Toen ik hier aankwam zat Kristine in de maku-up van de Zeeuwse Schone om er vandaag op haar allerbest uit te zien. Even later werd Kristine opgehaald door John welke voor de gelegenheid een van de dikste Mercedes uit Nederland had weten te regelen. Ondanks de dikke motor die hier in ligt is deze lang niet zo sterk als de liefde van dit bruidspaar. Gelijk vanaf het moment dat de voordeur open ging spatte de emoties eraf en de tranen van geluk vloeide rijkelijk.

Voor hun weddingshoot hoefde wij niet ver te gaan, rond om de boerderij was voldoende mooi groen en ook het strand lag op steenworp afstand. John en Kristine voelde zich meer dan op hun gemak bij elkaar dat was te zien op de foto’s, prachtig en vol liefde!

Na een korte lunch was het tijd om naar het stadhuis te gaan voor de ceremonie, deze had een speciale tint… De trouwambtenaar die hun huwelijk ging voltrekken was een goede vriend van John en kende het bruidspaar al jaren, dat was te horen aan de leuke verhalen en grappen die hij in de ceremonie wist te verwerken.

Na een ceremonie en het ja-woord wil je dit natuurlijk gaan vieren. Hiervoor hadden zij het prachtige Kontiki gereserveerd waar een heerlijke taart van Sweat Treats stond te wachten om aangesneden te worden. Na het toasten was er een en al gezelligheid met onder andere mooie speeches en een klassiek spelletje wie van de twee? ’s Avonds was het tijd voor een lekker feestje om de dag mee af te sluiten. Kortom: een prachtige dag met een prachtig bruidspaar.

John en Kristin

 

Tags: , , , , , , ,

About Patrick Bongers

Fotografie is voor mij een creatieve uitlaatklep waarin ik mijn hart en ziel kan leggen. Mede hierdoor dat ik maar een beperkt aantal bruiloften schiet per jaar. Naast bruiloften heb ik net mijn mijn studie HBO-Pedagogiek afgerond, heel kort gezegd: de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren. Een echt mensenvak dus. Ik benader mijn fotografie net zo: mensen staan voorop. Jullie geluk en tevredenheid is waar ik het voor doe.