Merijn en Annelisa

By Patrick Bongers

24/07/2024

Vorige week trouwden Merijn en Annelisa in Goes. Hun dag begon in Kloetinge bij het ouderlijk huis van Annelisa waar zij zich klaar maakte voor de grote dag. Ze voelde zich niet enkel een prinses in die prachtige jurk maar zo zag zij er ook uit. Merijn was tegelijkertijd zich ook aan het klaar maken bij zijn ouders thuis, ook in Kloetinge. Je zal het niet geloven maar ondanks dat zij beide in Kloetinge wonen heeft het even geduurd voordat zij elkaar vonden maar het wachten wordt meer dan beloond. Zodra zij er beide op hun best uitzagen was het dan tijd om Annelisa op te halen, natuurlijk in stijl met een klassieke Triumph als trouwauto! Bij Annelisa thuis liep inmiddels de spanning al op voor het moment dat Merijn zou arriveren, de zenuwen begonnen toch stiekem toe te nemen. Daar was hij dan! Ze kon niet wachten en sloeg hem in haar armen, tranen van geluk liepen over haar wangen.  Merijn’s dochtertje, Rosalie, kon haar ogen niet geloven hoe mooi Merijn en Annelisa er uitzagen!

Hierna zijn wij naar het terrein van de Stoomtrein Goes Borsele gegaan voor prachtige foto’s van het bruidspaar en Merijn’s dochtertje. Met Rosalie erbij waren er ineens twee prinsessen op deze mooie dag… De omgeving was rauw, industrieel maar dankzij het bruidspaar vol liefde en emotie!  En voor romantische foto’s? Daar hadden zij ook een prachtige oplossing voor, namelijk een verstopt hofje ergens in Goes met leuke historische details…

En de ceremonie… Die was prachtig! De liefdevolle en lovende woorden die zij over elkaar hebben zorgde voor het ene emotionele moment na het andere, zowel bij het bruidspaar als de andere aanwezigen. Ze konden letterlijk en figuurlijk niet wachten om het ja-woord te geven aan elkaar. In het huis van God mogen er geen foto’s gemaakt worden tijdens een ceremonie maar ik weet zeker dat deze net zo mooi was als die in het gemeentehuis.

Wat doe je dan als het officiële gedeelte voorbij is? Juist heerlijk relaxen en feesten, hiervoor hadden zij een top locatie aan het strand van Vlissingen. Namelijke het knusse, huiselijke en hippe NEXT aan de boulevard met uitzicht op zee. Heerlijk genieten van de frisse lucht en de aanwezigheid van familie en vrienden om deze dag te vieren. Natuurlijk met mooie speeches en heerlijk eten.

Tags: , , , , , , , , , ,

About Patrick Bongers

Fotografie is voor mij een creatieve uitlaatklep waarin ik mijn hart en ziel kan leggen. Mede hierdoor dat ik maar een beperkt aantal bruiloften schiet per jaar. Naast bruiloften heb ik net mijn mijn studie HBO-Pedagogiek afgerond, heel kort gezegd: de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren. Een echt mensenvak dus. Ik benader mijn fotografie net zo: mensen staan voorop. Jullie geluk en tevredenheid is waar ik het voor doe.