Tjalling & Nadine

By Patrick Bongers

16/06/2024

De dag van Tjalling en Nadine begon bij het ouderlijk huis van Nadine. Deze was gelegen tussen de boomgaarden van haar ouders. De hele dag sloot aan bij de passie en beroep van Nadine: bloemen. Van haar jurk tot de versieringen op de locatie en gelukkig heeft Tjalling ook wat groene vingers gekregen dankzij Nadine.  Na de voorbereidingen was het dan zover, het wachten op op de bruidegom, dit is altijd een spannend moment.

En na het spannende wachten was het zover, Tjalling stapte binnen en wist niet wat hij zag. Tjalling heeft doorgaans een vlotte babbel bij zich maar wist nu even niets te zeggen… Gelukkig spraken zijn lach en ogen boekdelen. Hierna zijn wij de boomgaard in gedoken voor wat romantische shots van het prachtige bruidspaar. Tussen de appels en peren hebben wij mooie foto’s gemaakt voordat het tijd was om naar Orangerie Mattemburgh te vertrekken. Gelegen op het rustieke landgoed Mattemburgh nabij Bergen op Zoom  was het een ideale trouw en feestlocatie, uiteraard met meer dan genoeg mooie bloemen en groen in de omgeving.

Tijdens de ceremonie vloeide de emoties rijkelijk, waarschijnlijk mede dankzij de mooie geloften die Tjalling en Nadine voor elkaar hadden geschreven evenals de mooie woorden van de trouwambtenaar die het huwelijk voltrok. En tja, dan de exit… Oorspronkelijk wordt er natuurlijk rijst gestrooid maar bij Tjalling en Nadine is dat natuurlijk vervangen door kleurige bloemblaadjes.

Na een heerlijk relaxt middagje en diner met hun daggasten was het dan tijd voor de bruidstaart. Een torenhoge Red Velvet taart stond te wachten met hun naam erop! Na zo’n lekker stukje taart ging de band spelen en was het feestje in volle gang… Het einde heb ik niet meer mee gemaakt maar dit zal ongetwijfeld enorm gezellig geweest zijn!

Hieronder een kleine impressie van hun prachtige dag:

Tags: , ,

About Patrick Bongers

Fotografie is voor mij een creatieve uitlaatklep waarin ik mijn hart en ziel kan leggen. Mede hierdoor dat ik maar een beperkt aantal bruiloften schiet per jaar. Naast bruiloften heb ik net mijn mijn studie HBO-Pedagogiek afgerond, heel kort gezegd: de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren. Een echt mensenvak dus. Ik benader mijn fotografie net zo: mensen staan voorop. Jullie geluk en tevredenheid is waar ik het voor doe.