Tom & Miriam

By Patrick Bongers

16/06/2024

Wie Tom en Miriam kent, die weet dat zij gek zijn van een aantal zaken: alles wat met de zee(vaart) te maken heeft, hun passie voor motoren (of in dit geval een super gave Ford Mustang!), reizen, genieten en Juul hun nieuwe kleine “puppy-kind”. Daarnaast zijn zij een stel met een leuk gevoel voor humor, toewijding, gezelligheid en weten zij hoe ze moeten feesten. Voeg dit allemaal  samen en het kan enkel maar een prachtige bruiloft worden.

De dag begon in het (bijna altijd zonnige) Oostkapelle waar Miriam zich klaarmaakte voor de bruiloft, vanuit hier zijn wij dan ook niet ver gegaan om de foto’s te maken bij het strand en de duinen… Samen met de getuigen en hun hondje Juul uiteraard, de laatste was nog wat verlegen voor de camera maar dat trok later op de dag gelukkig bij. Zo nu en dan had zij een welverdiende “puppy-nap” nodig, de rest van de gasten had hier de tijd niet voor want het was bijna te gezellig.

Trouwceremonies worden meestal geleid door een trouwambtenaar van de gemeente maar niet in het geval van Tom en Miriam, bij hen was het Miriam’s vader die hun trouwde. Zo vaak komt dit niet voor maar de warme woorden maakte het een unieke en persoonlijke ceremonie. En tja dan is het tijd voor de exit… Er werd flink bellen geblazen, zo flink zelfs dat mijn camera er zo nu en dan bijna door in de war was!

De avond begon met een diner, geheel in stijl van Tom en Miriam, met voor ieder wat wils. De tafels waren goed gevuld en er werd genoten van het heerlijke eten en drinken. Tussendoor werd het kersverse bruidspaar nog toegesproken door familie en vrienden, met een hoop leuke grappen en verhalen van vroeger. Na het uitbuiken was het tijd om de openingsdans te houden, samen met hun ouders opende zij het feest op de dansvloer…

Zijn jullie al benieuwd naar de foto’s? Kijk snel hieronder voor een voorproefje:

 

About Patrick Bongers

Fotografie is voor mij een creatieve uitlaatklep waarin ik mijn hart en ziel kan leggen. Mede hierdoor dat ik maar een beperkt aantal bruiloften schiet per jaar. Naast bruiloften heb ik net mijn mijn studie HBO-Pedagogiek afgerond, heel kort gezegd: de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren. Een echt mensenvak dus. Ik benader mijn fotografie net zo: mensen staan voorop. Jullie geluk en tevredenheid is waar ik het voor doe.